lauantai 15. syyskuuta 2012

Hejsan hejsan hejsan här är Radio Göteborg!

Tuntuuko sinustakin siltä, että haluat pitää ”vapaata” opiskeluistasi? Alkavatko vanhat ympyrät Joensuussa ahdistaa? Eikö proseminaarin tekeminen innosta? Onko kaikki yliopiston ihmiset (miehet) A) käyty läpi B) varattuja C) liian rumia D) liian humanisteja? Meillä on ratkaisu ongelmaasi! RUOTSI. Täällä kaikki on paremmin.



Godis päätti lähettää kaksi ulkomaankirjeenvaihtajaa tutustumaan Pohjoismaiden Amsterdamiin, Göteborgiin. Olemme nyt saapuneet menestyksekkäästi perille, vaikka Tukholman lentokenttä tekikin kaikkensa pitääkseen meidät luonaan. Parin spurtin jälkeen (onneksi kuntomme on kuitenkin humanistiseen tapaan hyvä!) pääsimme lentoemojen hellään huomaan kohti määränpäätämme.




Göteborgissa lähdimme totta kai katsomaan heti kaupungin tärkeintä nähtävyyttä, IKEAa. Pitihän ne lihapullat nyt heti saada, kun oli Ruotsin maalle päästy! Vierailu olikin elintärkeä, koska kalustetuista huoneistamme puuttui elintärkeä asia: Pollyt. Samalla mukaan tarttuivat myös peitot ja tyynyt (sekä IKEA-tyyliin myös kaikenlaista muuta...). 



Lite utanför-blogiin päivittelemme aika ajoin kuulumisiamme täältä Volvon synnyinseudulta ja jaamme nerokkaita ja hyödyllisiä vaihto-opiskeluvinkkejä! Seuraavassa postauksessa joukkoomme saattaa liittyä myös kolmas kirjeenvaihtaja, pidä silmä tarkkana! ;)

Puss och kram,

Anni ja Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti